Belarus’lu sanatçı Olga Napoli, Kıbrıs ve Türkiye’de sahne çalışmaları yapmaktadır. Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile düet yapmıştır. Olga Napoli, iş insanı ve Alanyaspor yönetim kurulu üyesi Ahmet Çiğdem ile Sait Halim Paşa Yalısı’nda düğün töreniyle evlenmiştir.

Düğün töreni oldukça renkli ve kalabalık geçmiştir. Polonya asıllı olan gelin Olga Napoli’nin akrabaları ve yakınları Belarus, Polonya ve Letonya’dan törene katılmışlardır. Nikah şahitliklerini Alanyaspor başkanı Hasan Çavuşoğlu ile Murat-Svetlana Kalenderoğlu çifti yapmıştır.

Elegance Day organizasyonuyla düzenlenen düğüne 190 davetli katılmıştır. Gelin Olga Napoli, ünlü bir markanın imzalı gelinliğiyle dikkatleri üzerine çekmiştir. Düğünde sanatçı arkadaşları da gelini yalnız bırakmamıştır.

Gelin Olga Napoli, düğünde şarkılar söyleyerek konukları eğlendirmiştir. Mustafa Sandal da Bursa’da olması nedeniyle düğüne katılamamış ancak video mesajı göndererek çifte mutluluklar dilemiştir. Eğlenceli dans gösterileri ve renkli atmosferle dolu düğün, katılımcılar tarafından ilgiyle izlenmiştir.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir