Geçtiğimiz perşembe günü, Karabağlar ilçesi Doğanay Mahallesi’ndeki bir apartmanda yaşanan olayda, kiracısı Arzu A. (49) ile annesi Havva B. (50) kapısına gelen şüpheli Abdülhamit B. (24) tarafından tehdit edilmişti.

Olayın detaylarına göre, saldırgan kapının önündeki demir ayakkabılığı kırıp, kapıyı tekmeleyerek kiracısına 3 gün mühlet vererek evi boşaltmasını istemişti. Ev sahibi, kiracısını eve kilitleyip tehditler savururken, kiracı Arzu A. çaresizce ev sahibinin kapısından gitmesini beklemişti. Bu dehşet anları, binada yaşayan bir kişi tarafından cep telefonuyla kayda alınmıştı.

Olayın ardından Arzu A., karakola giderek ev sahibinden şikayetçi olurken, Abdülhamit B. ve annesi Havva B. firar etmişti. Ancak yapılan çalışmalar sonucunda ikili Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yakalanmıştı. Gözaltına alınan saldırgan ve annesi ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar.

Bu olayın ardından toplumsal bir tartışma başlamış ve insanların güvenliği konusunda endişeler artmıştı. Yaşanan bu olay, kiracı-hal sahibi ilişkilerinde yaşanan sorunlara dikkat çekmiş ve daha dikkatli olunması gerektiğini göstermişti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir