Hakan Altun, son yıllarda Bodrum’da yaşamını sürdürüyor ve önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

51 yaşındaki şarkıcı, sahne öncesinde yaptığı açıklamalarda aşkın hayatında önemli bir yer tuttuğunu belirtti. Mutlu bir aile hayatı olduğunu vurgulayan Altun, aşk konusundaki sorulara ise espriyle karşılık vererek “Bende bir manyaklık var galiba, ne bileyim?” dedi.

Sosyal medya hesaplarını basın danışmanının yönettiğini söyleyen Altun, sanal platformlarda aktif olmadığını ve dijital aşklara sıcak bakmadığını ifade etti.

Evlat edinmeyi düşündüğünü belirten Altun, annelik ve babalığın kendisine de nasip olmadığını ancak hala umudunu koruduğunu dile getirdi. Çocuk özleminin içinde hep var olduğunu söyleyen şarkıcı, evlat edinmeyi ve çocukları çok sevdiğini belirtti.

Altun, albüm yapmanın artık zorlaştığını da açıkladı. Ramazan Bayramı’nda Kıbrıs’ta sahne alan şarkıcı, basın mensuplarının sorularını yanıtladığı bir etkinlikte, müzik kariyeri hakkında konuştu.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir