Dün akşam Mimar Sinan Mahallesi’ndeki Rüstem Eren Parkı’nda meydana gelen olayda, Samet Bozkafa ve Veysel Çağıl parktaki kafede otururken yanlarına yaklaşan bir kişi pompalı tüfekle ateş açtı. Bozkafa ve Çağıl kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan kaçmayı başardı.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralılardan Veysel Çağıl, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlatarak Z.Ç., C.Ş., A.K. ve M.Ş.’yi gözaltına aldı ve sorgulanmak üzere Çorum Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

Güvenlik kamerası görüntülerine göre, saldırgan parka elinde tüfekle gelip, ateş ettikten sonra hızla uzaklaştı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öte yandan, Ankara’da eski bakanlardan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener’in evinde rehin aldığı anneannesi Leyla Çetiner’i tabancayla vurarak öldürdüğü haberi de gündemde. Şüpheli Şener polis tarafından gözaltına alındı. Bu olayla ilgili detaylar için haberi görüntülemek için tıklayın.

Ayrıca, Mardin’de akraba aileler arasında çıkan arazi anlaşmazlığı nedeniyle gerçekleşen, 2 kişinin öldüğü silahlı saldırıya ilişkin Kahraman Aslan’ın şok ifadesi gündemde. Aslan, olayı 2009’da 44 kişinin öldüğü Bilge köyü katliamına benzetti. Detaylar için haberi görüntülemek için tıklayın.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir