Survivor All Star’ın 45. bölümünde oyun esnasında sakatlanan Nagihan Karadere, kendisini bir anda yerde bulmuştu. Dizinden sakatlandığını belirterek doktorlardan müdahale istemiş ve “Dizim çıktı, hayır dizim döndü!” şeklinde acı içinde yardım talep etmişti.

Sakatlık sonrası konseyde Acun Ilıcalı ile konuşan Nagihan Karadere, duygularını tarif edemediğini belirterek çok kötü günler geçirdiğini ve uyumaya çalıştığını ancak kabusa dönüşen bir sakatlıkla baş başa kaldığını ifade etmişti.

Doktor raporuyla sağlık durumunu açıklayan Acun Ilıcalı, Nagihan’ın dizindeki hasarın ciddi olduğunu ve operasyon gerektiğini ancak sezon sonuna ertelenebileceğini belirtmişti. Ancak doktorun yorumuna göre yarışlarda başarılı olma şansının düşük olduğunu ifade etmişti.

Düellonun finalinde Merve’ye mağlup olan Nagihan Karadere, adaya veda etmişti. Elendikten sonra tedavisine başlayan Karadere, fizik tedaviye devam ettiğini ve egzersizlerle başladığını ancak ayağının patladığını ve çok zorlandığını söylemişti.

Sağlık durumuyla ilgili video yayınladıktan sonra paylaşım yapan Karadere, alçak sürünme modunda olduğunu ve en ızdıraplı olanın diz kırma seansı olduğunu belirtmişti. Bu işlemin resmen canından can çıkardığını ve kabus haline geldiğini dile getirmişti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir