Olay, 8 Haziran 2021’de Konya’nın merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi Osmanlı Caddesi’nde meydana geldi. Muğla’dan ailesinin yanına gelen Burak Ergün, endüstri mühendisi İ.S.’nin evine ziyarete gitti. Gece saatlerinde kapı çalındı ve İ.S. kapıyı açtığında yan komşuları Mete M. ile eski sevgilisi Çağrı Özaydın geldi. Özaydın, elindeki muşta ile Ergün’e defalarca vurduktan sonra telefonlarını alıp evden ayrıldılar.

Ergün, aldığı darbelerle ciddi şekilde yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, kaçan Özaydın ve Mete M.’yi yakalayıp gözaltına aldı.

Özaydın ifadesinde, İ.S.’nin kendisine saldırdığını iddia ederek, telefonları gasbetmediğini söyledi. Ancak adli makamlar tarafından tutuklandı.

Ergün ise, İ.S.’nin eski sevgilisi tarafından tehdit edildiği için yardım istediğini ve Özaydın’ın saldırısına uğradığını belirtti.

Çağrı Özaydın, ‘Yağma’ suçundan beraat ederken, ‘Silahla kasten yaralama’ suçundan 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ayrıca, Ergün’e kasten yaralama suçundan 1 yıl 5 gün, İ.S.’ye de 9 ay 15 gün hapis cezası verildi.

Bu olay, Ankara’da yaşanan bir başka korkunç olayla birlikte gündemi sarsmıştı. Enes Çekici, kız arkadaşına mesaj attığı iddia edilen Hasan Esen’i boğazlayarak öldürmüş ve olayı cep telefonu kamerasıyla kaydetmişti.

Kaynak: Milliyet

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir