Olay, Mamak ilçesi Ekin Mahallesi Bostancık Caddesi üzerinde meydana geldi. Enes Çekici, iddiaya göre daha önce kız arkadaşına mesaj attığı için tartıştığı arkadaşı Hasan Esen ile karşılaştı. Enes Çekici, yanındaki bıçakla Hasan Esen’i boynundan bıçakladı. Hasan Esen, aldığı bıçak darbesiyle yere yığıldı ve çevredeki vatandaşlar tarafından ilk müdahale yapıldı.

Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Enes Çekici’nin bıçağı savurduğu, Esen’in yere yığıldığı ve Çekici’nin cep telefonu ile görüntü çektiği görülüyor.

Hasan Esen’in olay sırasında cep telefonunu emanet ettiği esnaf Sabahattin Karabey, “Çocuk yanımdan gitti. Dayı ‘Telefonu sana bırakayım’ dedi. Gözümün önünde öbür çocuk geldi şahdamarından vurdu. Aralarında kız meselesi var diyorlar, yazık” dedi.

Ankara Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi sonrasında Hasan Esen’in cenazesi ailesine teslim edildi ve defnedilmek üzere Kızılcahamam ilçesine götürüldü. Enes Çekici ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Bu olayın yanı sıra, Malatya’da yaşanan silahlı kavgada 3 kişinin öldüğü ve 2 kişinin yaralandığı bir başka dehşet verici olay da yaşandı.

Ayrıca, Isparta’da 20 yaşındaki genç bir kızın baba katili olduğu başka bir üzücü olay da gündemde yerini aldı.

Tüm bu olaylar, toplumda endişe ve üzüntüye neden olurken, şiddetin her türlüsünün önlenmesi için daha fazla önlem alınması gerektiği vurgulanıyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir