İtalya’da bir turist, çeşmede yarı çıplak yüzerken diğer insanları da kendisine katılmaya davet etti ve bu durum öfkeye yol açtı.

Başkalarını da davet etti

Sarışın kadın, çeşmede yarı çıplak halde yüzerken diğer insanlara dönerek “Siz de girecek misiniz?” diye sordu ancak kimse teklifi kabul etmedi. Bu olay yerel halk tarafından sert bir şekilde eleştirildi.

Bazıları eleştirdi, diğerleri espriye vurdu

Olay, Floransa’da bir heykelle uygunsuz pozlar veren başka bir kadın turistin tepkilere yol açmasından sonra kayda geçti. Turistin heykeli öptüğü ve cinsel pozlar verdiği fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.

Yerel sakinler, kadının davranışının saygısız olduğunu belirtirken bazıları ise para cezası almamış olsa da kirli suda yüzdüğü için muhtemelen hastalanacağını söyleyerek şaka yaptı.

Yerel yetkililer, saygısız tatilcilere karşı sert bir ‘sıfır tolerans’ politikası talep ediyor. Kültürel bir miras örgütünün üyesi olan Patrizia Asproni, “Floransa ziyaretçilerin kendisine saygı duymasını sağlamayan bir şehir. Bu kabalık ve nezaketsizlik gösterileri, herkesin cezasız bir şekilde istediğini yapma hakkına sahip olduğunu düşünmesinden kaynaklanıyor. ‘Singapur modelini’ uygulamamız gerekiyor, sıkı kontroller, çok yüksek para cezaları, sıfır tolerans.” şeklinde konuştu.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir