Musiki Eğitim Vakfı, Türk müziğinin öncü isimlerinden, yaylı tamburun mucidi ve virtüözü Tanburi Cemil Bey için vakıf bir anma etkinliği düzenledi. Etkinliğe Hande Soral, Nilsu Berfin Aktaş, Murat Aygen ve ailesi, Buçe Buse Kahraman gibi ünlü isimler katıldı. Aktaş, gazetecilerle yaptığı sohbette aşk hayatıyla ilgili soruları yanıtladı.

Geçen yıl Serdar Sertçelik’le evlenen ve özel hayatını basından uzak tutmaya çalışan Aktaş, eşinin dolandırıcılık sebebiyle tutuklanması üzerine boşanma davası açmıştı. Ardından çiftin boşandığı ortaya çıkmıştı.

Aktaş, rapçi Blok 3 lakaplı Hakan Aydın ile ilişkisiyle ilgili soruları şu şekilde yanıtladı: “Her şeyin hayırlısı olsun. Bu konuyla ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum ama ben çok doğru bir insanım. Ona göre de o çok doğru bir insan. Belki başkalarına göre de onlar çok doğrular. Bazen birlikte olmak uygun olmayabilir. Herkes kendi hayatına saygı duymalı. Ben şu anda çok huzurluyum. Kafa rahatlığı bence hayattaki en önemli şey.”

Aktaş, Tanburi Cemil Bey’i anma etkinliğine katılarak geçmişten gelen sanatımızı yaşatmanın ve nesilden nesile aktarmanın önemine vurgu yaptı. Ayrıca, genç oyuncu ve rapçi sevgilisi Blok 3 ile olan ilişkisinin devam ettiğini doğruladı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir