Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz ve yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rafael Cemo Çetin, yaklaşık üç aydır bir ilişki yaşıyor. Geçtiğimiz aylarda Bodrum’da görüntülenen çift, restoranda neşeli bir şekilde objektiflere yansımıştı.

Rafael Cemo Çetin’in babası Sinan Çetin, cep telefonuyla konuşurken Cihangir sokaklarında görüntülenmiş ve oğlunun aşk hayatı hakkındaki sorulara net bir yanıt vermemişti.

Sonunda Rafael Cemo Çetin, uzun süredir birlikte olduğu Dilan Çiçek Deniz’le ilk kez sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaştı. Bu paylaşım sevenlerinden büyük beğeni topladı.

Bu arada, oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir’in ilişkisi hakkında da yeni iddialar ortaya atıldı. İkilinin Hisarüstü’ndeki bir evden çıkarken objektiflere yakalandığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Öte yandan, Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara ile ayrılık haberleri magazin dünyasını sallamaya devam ediyor. Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşırtmayı başardı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir