Son olarak final yapan ‘Ruhun Duymaz’ adlı dizide rol alan Burcu Özberk, önceki gün Karaköy’de bir otelde gerçekleşen lansmana katıldı. Ünlü oyuncu, tatilin keyfini çıkarırken menajerinin isteğiyle İstanbul’a geldiğini söyledi. Yeğeni Can’la vakit geçirmeye çalıştığını belirten Özberk, menajerinin özel durumu nedeniyle İstanbul’a çağırdığını dile getirdi.

Şimdilerde proje okuduğunu belirten güzel oyuncu, Türkan Şoray Kanunları olmadığını açıkladı. “Gönlüm bir proje için heyecanlanıyorsa benim için fark etmez. Oyunculukta tabuları olan bir kadın değilim. Bir şey yaparken sonrasında ne olacağını düşünerek hareket ederim ama yıl olmuş 2024 yani” diyerek gülümsedi.

Burcu Özberk yaz sezonunu açtı! Bikinili pozları sosyal medyayı salladı. Geçtiğimiz yıl ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde ‘Huricihan Sultan’ karakteriyle oyunculuğa adım atan ve ‘Güneşin Kızları’ dizisiyle yıldızı parlayan Özberk, deniz sezonunu açtı. Özberk, bikinili paylaşımlarıyla gündemde yer aldı.

Dizi aşkı gerçek mi oldu? Burcu Özberk ve Gökhan Alkan Roma’da! Geçtiğimiz sene Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Kraliçe’ dizisinde başrol paylaşan Burcu Özberk ve Gökhan Alkan, hayranlar tarafından Roma’da görüntülendi. İkilinin objektiflere yakalanmasıyla ‘aşk’ dedikoduları ortaya çıktı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir