Dün saat 13.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Eski Hal mevkisinde meydana gelen olayda, madde bağımlısı Emir Can Zazaoğlu, tartıştığı kişiyi bıçakla yaraladı. Şüpheli daha sonra kaçarken çevredeki diğer kişilere de bıçakla saldırdı. Olayda 9 kişi yaralanırken, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Polis, olayla ilgili çalışma başlatarak şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı. Güvenlik kamerası görüntülerinde şüphelinin bir kişiyi bıçakladığı anlar kaydedildi.

Saldırıların ardından 2 kişi dün vefat ederken, hastanede tedavi gören 2 kişi de sabaha karşı yaşamını yitirdi. Toplamda 4 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda 5 kişi de yaralı olarak tedavi altına alındı. Ölenlerin isimleri ise Erdal Çaparlar, Burhanettin Budancamanak, Özcan Aydın ve Fikri Carfi olarak açıklandı.

Bingöl’de yaşanan olayda, madde bağımlısı şüphelinin 4 kişiyi öldürdüğü ve 5 kişiyi yaraladığı yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde şüphelinin alışveriş yapmak için büfeye giden bir kişiyi arkadan bıçakladığı ve daha sonra bölgeden ayrıldığı görülüyor.

Olayın görgü tanığı olan bir taksi şoförü, saldırganın madde bağımlısı olduğunu, cezaevine girdiği bilgisine sahip olduklarını ve olaydan önce psikolojik sorunları yaşadığını belirtti.

Damat olarak düğün alışverişi yapmaya çıkan bir kişinin iki ayağını kırması da dikkat çekici bir olay olarak yaşandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, damatın durumunu kontrol etti ve hastaneye kaldırdı.

İstanbul’da ise cami imamına yapılan oklu bir saldırı gündemde yerini aldı. Cami imamı omzuna saplanan okla yaralandı, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı.

Ölenlerden biri olan Erdal Çaparlar’ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Bediuzzaman Said Nursi Camisi’ne getirildi. Evli ve 4 çocuk babası olan Çaparlar, ailesi ve yakınlarının katılımıyla Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanarak Elazığ Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi. Bu şekilde yaşanan olaylar ve detayları hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir