Bakan Yerlikaya, Rusya’da bombalı saldırı düzenleyen teröristin Bodrum’da yakalandığını açıkladı. Teröristin Moskova’da bombalı araçla saldırı düzenlediği ve ülkemize geldiği bilgisi üzerine yapılan incelemeler sonucunda şahsın Bodrum Havalimanı’ndan giriş yaptığı ancak kimlik bilgileri ve fotoğraflarla eşleşmediği belirlendi. İstihbarat Başkanlığı, MİT Başkanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı, Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ile koordinasyon sağlandı ve şahıs yakalandı. Operasyonu yürüten kahramanları tebrik eden Yerlikaya, teröristlerle mücadelede kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.

Bingöl’de ise madde bağımlısı bir şahsın sokakta dehşet saçarak 2 kişiyi öldürdüğü ve 7 kişiyi yaraladığı bildirildi. Olayla ilgili valilikten açıklama yapıldı.

İstanbul’da ise Bağcılar’da bir kişinin, cami imamını okla vurduğu ve imamın omzuna saplanan okla yaralandığı bilgisi paylaşıldı. Saldırgan polis tarafından gözaltına alındı. Saldırıyla ilgili detaylar da ortaya çıktı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir