Dünyaca ünlü popçu Katy Perry, ‘Yüzüklerin Efendisi’ ve ‘Karayip Korsanları’ gibi yapımlardan tanıdığımız Orlando Bloom ile ilişkilerinin başladığı 2016 yılında İtalya’da tatil yapmıştı. Sardinya’da denizin ve güneşin keyfini çıkaran çiftten Bloom’un çıplak sörf yaparken çekilen görüntüleri olay olmuştu. The Sun gibi gazeteler, Bloom’un çıplak fotoğraflarını haber yapmıştı.

Son olarak, ünlü çift Fransa’nın St. Tropez kentinde tatil yapmayı tercih etti. 4 yaşındaki kızları Daisy Dove ile birlikte kürek sörfü yapan çift, keyifli bir zaman geçirdi. Katy Perry, mor bikinisiyle dikkat çekerken Orlando Bloom mavi bir mayo tercih etti. Daisy Dove, annesiyle birlikte kürek tahtasına çıktı, Bloom ise ayrı bir tahtada deneyim yaşadı. Çiftin romantik anları da kameralara yansıdı.

Katy Perry’nin büyük bir zaferi de yakın zamanda gerçekleşti. California’da bulunan ultra lüks bir malikanenin resmi sahibi oldu. Malikane için 84 yaşındaki engelli gazi Carl Westcott ile hukuk mücadelesi veren çiftten Perry, Montecito’daki malikanenin sahibi oldu.

Öte yandan, Katy Perry’nin New York’taki Met Gala’ya katılamadığı bir gecede, yapay zeka fotoğrafları büyük ilgi gördü. Müzede merdivenlerde poz verirken çekilen fotoğraflar, Perry’nin gerçek fotoğraflarıyla karşılaştırıldı ve büyük bir benzerlik dikkat çekti. Annesi bile bu fotoğraflara inandı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir