Sonuçlarına Katlanacaklar:

ABD’nin baskısıyla güney sınırlarımız boyunca kurulmak istenen terör devletinin bağlantı noktaları ve ana güzergahı, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin mücadelesi ve iktidarın dirayeti sayesinde bertaraf edilmiştir. Açılan kilidin kapatılmasıyla mücavir bölgelerde hiçbir terör örgütü nefes alamayacaktır. Mersin’de halay çeken ve İmralı canisine destek veren bir avuç şehir eşkıyası ile Diyarbakır’ın sözde Kürdistan olduğunu iddia eden DEM’li hainler, şımarıklıklarının ağır sonuçlarına katlanacaklardır.

Bölücülüğü Sokağa Taşıma Gayretleri:

Doğu ve güneydoğudaki bazı il ve ilçelerde fiili durum yaratmak amacıyla belediye hizmetlerinin şer hedefler uğruna seferber edilmesi, bölücülüğü sokağa taşıma gayretlerinin son günlerde hız kazandığı görülmektedir. Bu azgınlaşmış tahrikleri dikkatle takip ediyoruz. CHP Genel Başkanı’nın, “Kürtler ben eşit hissetmiyorum diyorsa, onlar eşit hissedene kadar hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz” açıklaması, tanıdık bir bölücü ağzından çıkan sözlerdir.

Dendias’a Tepki:

Kıbrıs, Türk milletinin tarih, şehitlik, kardeşlik ve var oluş anıtıdır. Yunanistan Savunma Bakanı’nın, 50. yıl kutlamaları için “Kıbrıslı Türklerin utanç şenlikleri” iftirası atması ve TSK’nın varlığından rahatsızlık duyması kabalık, korkaklık ve küstahlık olarak nitelendirilmelidir. Türk düşmanları huzursuzdur, uykuları kaçmıştır.

Erdoğan’a Teşekkür:

İki devletli vizyona kapalı duranlar ve Kıbrıs Türklüğünün haklarını yok sayanlar artık bizim muhatabımız değildir. Kıbrıs Türk devletinin tanınması gerekmektedir. Bu konuda çaba gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Devletleri Teşkilatı’nın diğer üye ülkelerinin liderlerine teşekkür ediyoruz.

Gerekirse Askeri Tahkim:

Güney Kıbrıs’ı İsrail’in lojistik merkezi haline getirme çabaları ve Rum yönetiminin Larnaka’da deniz üssü kurma girişimleri istikrarsızlık ortamını tırmandırmaktan başka bir anlam taşımamaktadır. Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki stratejik üssü her türlü mütecaviz emele cevap niteliğindedir ve gerekirse askeri olarak da tahkim edilmelidir. Kıbrıs Türk’tür, Türk’ün yurdudur ve her zaman böyle kalacaktır.

MHP Üzerine Düşeni Yapacak:

Türk milleti hayvanları sever ve köpekleri dost kabul eder. Köpeklere karşı yapılacak her türlü yanlışın karşısında durulacaktır. MHP de üzerine düşeni yapacaktır. Köpeklere dost olanlar, köpekleri dost zannedenler sokaklarda köpekleri taşlamaya devam etmemelidir. Onlar da Cenabı Allah’ın bir yaratığıdır.

‘Biden’ın Gidişi Bir Müjdedir’

Joe Biden’ın ABD Başkanlık yarışından çekilmesi bölgesel ve küresel anlamda etkileri olacak bir gelişmedir. Devir planları yapanların kendileri tasfiye olmaktadır. Biden’ın gidişi bir müjde, Netanyahu’nun gidişi ikinci müjde olacaktır.

MHP’ye Hakaret Edenlerin Listesi

Bahçeli, MHP’ye iftira atan ve hakaret edenler hakkında hazırlanan bir dosyayı basın mensuplarına gösterdi. Toplamda 154 kişi bulunan liste, MHP’ye hakaret edenleri içermektedir. Bu dosya ileride eyleme dönüşecektir ve hukuki nitelikli olacaktır. Adaleti hedefleyen MHP, hakaret edenlerle ilgili gereken adımları atacaktır.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir