SWM Türkiye’de Yeni C-SUV Modellerini Tanıttı

SWM, Türkiye’de Atmo Grubu tarafından temsil edilen İtalyan otomotiv üreticisi olarak tanıtıldı. Şirket, 1.5 lt benzinli motorla donatılmış “G01” ve “G01F” C-SUV modellerini ülkemize getirdi. 2024’ün ilk çeyreğinde ise 3’ü SUV ve 1’i ticari araç olmak üzere 4 yeni modelle ürün gamını genişletecek.

Özel Garanti ve Fiyatlar

SWM, İstanbul ve Ankara’daki satış ve satış sonrası noktalarında hizmet vermeye başlayacak. Türkiye’de özel uzatılmış 5 yıl veya 150 bin kilometre garantiyle satışa sunulan SUV modelleri, 922 bin TL’den başlayan fiyatlarla müşterilere sunuldu.

Küresel Hedefler

SWM Denizaşırı Ülkeler Genel Müdürü Li Guo, markanın İtalyan ruhunu taşıdığını belirterek, 2023 yılı için dünya çapında 240 bin adet araç satışı hedeflediklerini söyledi. Türkiye pazarında önemli bir rol üstleneceklerini belirten Guo, Türkiye’nin küresel satışlarına önemli katkı sağlayacağını vurguladı.

Türkiye’de Hedefler

ATMO Grubu’nun Türkiye CEO’su Anton Chernov ise 2024 yılında Türkiye pazarında ilk 20 marka arasında yer almayı hedeflediklerini belirtti. Orta vadede ise Türkiye’de en çok tercih edilen ilk 10 marka arasında olmayı hedeflediklerini ifade etti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir