Özel Mersin Elit Koleji Fen Lisesi’nde öğrenim gören Süleyman Mete Genç, TYT sonuçları açıklandığında Türkiye birincisi olduğunu öğrenince büyük bir sevinç yaşadı. Yenişehir ilçesinde bulunan okuluna giden Genç, mutluluğunu öğretmenleriyle paylaştı.

Genç, sonuçların açıklanmasıyla bir yanlışlık olduğunu düşündüğünü ve oldukça şaşırdığını belirtti. Sınava çok iyi hazırlandığını vurgulayan Genç, her gün çalıştığını ve hiç bırakmadığını dile getirdi. Ailesinin kendisine güvendiğini ve baskı yapmadığını söyleyen Genç, bu durumun kendisini rahatlattığını ve daha iyi performans sergilemesini sağladığını ifade etti. Ankara’da bilgisayar mühendisliği okumak istediğini belirten Genç, sınav sonuçları açıklandığında uyuduğunu ve hocasının aramasıyla haberi aldığını anlattı.

Baba Tekin Genç, oğluyla gurur duyduğunu belirterek sonucu öğrenmelerinin şaşırtıcı olduğunu ve mutlu olduklarını söyledi. Anne Atanur Genç ise oğlunun sistemli çalışarak başarılı olduğunu dile getirdi.

Okul yönetimi tarafından birinci olan Süleyman Mete Genç’e otomobil hediye edileceği bildirildi. Bu başarıyla ilgili haberin tamamını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir