Dizi “Yalan”ın son bölümünde neler yaşandı?

– Melike, hapse girdikten sonra yaşananları Berrin’den öğrendi. Kerim’e tokat attı ve ablası ve eniştesiyle yüzleşmek için eski evin yanına çağırdı.
– Melike, Hülya’ya evladına sahip çıkamadığını ve onu sattığını söyledi. Hülya ve Cengiz, başta şaşkın olsalar da sonunda her şeyin iftira olduğunu kabul ettiler.
– Melike, acılarını dindirmek için Kadir’e açıldı. Kadir, abisinin onu aldattığını ve kızının ablası tarafından satıldığını öğrenince şaşırmadı.
– Melike, Duru’ya gerçeği söyleyemedi ve ayrıldı. Duru, Melike’yi ziyaret etmek istediğini ancak Melike’nin içinde tuttuğu sırlar yüzünden doğruyu söyleyemedi.
– Zehra, Kerim’le Hazal’ı evlendirmeyi düşünüyor ve Emin’e bunu açıkladı. Duru, Melike’nin ziyaretiyle rahatsız oldu ve Hazal’ı uyardı.
– Hülya ve Cengiz, zor kurtulduktan sonra Melike’yi şantajla para almaktan sorumlu tuttular. Cengiz serbest bırakıldı ve Hülya ile sarılarak ağladılar.
– Melike, Duru’yu ziyaret etmek istedi ve Berrin ile aralarında arbede çıktı. Bu arbede sonucunda Berrin yaralandı ve Duru, Melike’yi suçlayarak tepki gösterdi.
– Melike, Berrin’i bıçakladı ve olaylar karıştı. Hülya annesinden helallik istedi ve Hazal eve geldiğinde Hülya ve Cengiz’in kaçmak için hazırlık yaptığını gördü.
– Melike, Duru’yu ziyaret etmek istedi ve Berrin ile aralarında kavga çıktı. Berrin yaralandı ve Duru, Melike’yi suçlayarak tepki gösterdi.

Dizi “Yalan”ın son bölümünde yaşanan bu olaylarla birlikte yeni gelişmeler ve ilişkiler de dikkat çekmeye devam ediyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir