Sitare Akbaş, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu ve ‘Akasya Durağı’ dizisindeki ‘Zeyno’ karakteriyle tanınan bir oyuncudur. Geçtiğimiz aylarda ticarete atılacağını açıklayan Akbaş, bir kafe açtıktan sonra bir parfüm markası çıkaracağını duyurmuştu.

Oyuncu, geçtiğimiz akşam Rumeli Hisarı’ndaki İskele Balık’tan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerle sohbet eden Akbaş, Amerika’da bulunduğunu ve kız kardeşinin oraya taşındığını söyledi. Ancak vatanını özlediğini belirterek, “Bizim vatanımız bir başka” dedi.

20 yıldır sektörde olan Akbaş, mesleğini sevdiği sürece yapmaya devam edeceğini ifade etti. Mutlu ve keyifli olduğunu belirten oyuncu, sektördeki zorluklara rağmen mesleğinden mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Son olarak, Akbaş’ın akrabalık ilişkilerine dair bilgiler de medyada yer almıştı. Büyük dedesinin Müslüm Gürses’in akrabası olduğunu açıklayan Akbaş, soyadının hikayesini de paylaşmıştı.

Sitare Akbaş’ın ticaret hayatına atılmasının ardından yaşadığı deneyimleri ve başarılarını görmek umuduyla, oyuncunun gelecekteki projelerini merakla bekliyoruz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir