Alpay’ın Son Hali Duygulandırdı

Ünlü sanatçı Alpay, ‘Eylül’de Gel’, ‘Fabrika Kızı’ ve ‘Gözlerin’ gibi şarkılarıyla tanınmaktadır. 1960’lar ve 70’lerde büyük bir etki yaratmış olan Alpay, 89 yaşındadır. Sosyal medya fenomeni Murad Salahlı, Alpay’ı Bodrum’daki evinde ziyaret etti ve bu anları paylaştı.

Salahlı, 152 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından Alpay’ı ziyaret ettiği anları yayınladı. Alpay’ın fotoğrafını ve videosunu paylaşarak, "Bugün Türk pop müziğinin temel taşlarından, yaşayan efsane sevgili Alpay’ı Bodrum’da evinde ziyaret ettim. Alpay Bey güleryüzle misafir etti beni. Alpay Bey tüm sevenlerine sevgi ve selamlarını iletti." mesajını paylaştı.

Salahlı’nın paylaşımına, sosyal medya kullanıcılarından da yoğun bir şekilde yorum geldi. Alpay’ın hayranları, sanatçının halini gördüklerinde duygulandıklarını belirttiler.

Alpay’a Saygı Albümünde Yeniden Yorum

Şarkıcı Ferhat Göçer, ‘Alpay’a Saygı 2’ albümünde, 87 yaşındaki usta sanatçının ‘Gözlerin’ şarkısını yeniden yorumladı. Ferhat Göçer, Alpay’ı gençlik yıllarından beri çok sevdiğini belirterek, pop müziği efsanesi ile ilgili anılarını da paylaştı.

Pasaj Film’den Alpay’a Dava

Pasaj Film Şirketi, sözleşmeden haksız yere caydığı iddiasıyla usta sanatçı Alpay’a İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde dava açtı. Bu dava ile ilgili detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir