İbrahim (31) ve Buse (26) Yurt çifti, Bolu’da bulunan evlerini 1 milyon 800 bin liraya satmak istemişler ancak emlakçıları tarafından 800 bin lira dolandırıldıklarını iddia etmişlerdi. Emlakçı İbrahim Karatoprak ise bu suçlamaları kabul etmedi ve yaşananları şu şekilde anlattı:

– Yurt çifti, evlerini satmak için bana ulaştı ve 1 milyon 800 bin liraya satmak istediklerini söylediler. Ancak maddi durumum bu kadarlık bir yatırımı yapmama elverişli değildi. Bu yüzden evi başka biriyle ortak almayı düşündüm, ancak bu plan da gerçekleşmedi.

– Emlakçı olarak evin satışına aracılık ettim ve 200 bin lira komisyonumu aldım. Yurt çifti bana, geri kalanı daha sonra ödeyeceklerini belirttiler. Ancak sonrasında herhangi bir ödeme yapılmadı.

– Yurt çifti, evin üzerinde 100 bin lira şerh olduğunu ve bu şerhin kaldırıldığını söylediler. Ben de bu doğrultuda işlem yaptım ancak sonrasında yaşananlar beni de şaşırttı.

– Benim maddi durumum açık ve herkese açık. Evde yapılan işlemler de kamera kayıtlarında mevcut. Bu nedenle yaşananları detaylı bir şekilde ortaya koyabileceğimi düşünüyorum.

– Yurt çifti, bana 200 bin lira komisyon verip aradan çekilmemi istediler. Ben de buna uyarak işlemleri gerçekleştirdim. Ancak sonrasında ortaya çıkan durum beni de şaşırttı.

Emlakçı Karatoprak, yaşananların detaylı bir şekilde incelenmesi gerektiğini ve kendisinin suçsuz olduğunu savundu. Yaşanan bu olaylar, her iki tarafın da iddialarının detaylı bir şekilde araştırılmasını gerektiriyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir