Tolga Karel, ‘Yaprak Dökümü’ dizisindeki ‘Oğuz’ rolüyle tanınan ve 2016’da oyunculuğu bırakıp ABD’ye taşınan bir isimdir. 2011-2015 yılları arasında manken Günay Musayeva ile evli kalmış ve Cihangir adında bir oğlu olmuştur. Daha sonra Sarah Scott ile evlenmiş ve üç çocuğu daha olmuştur. ABD’de lojistik ve nakliyat şirketi kuran Karel, Florida’da ailesiyle yaşamaktadır.

Karel, son zamanlarda yaşadığı zorlukları da paylaşmıştır. Aylık sekiz bin dolar karşılığında TIR şoförlüğü yapmaya başlayan oyuncu, zamanla maddi zorluklar yaşamış ve hayata yeniden 83 dolar ile başlamak zorunda kalmıştır.

Ayrıca beşinci kez baba olan Karel, yeni doğan kızıyla mutluluğunu sosyal medyada paylaşmıştır. Aile fotoğraflarını ve bebeğin cinsiyetini duyuran Karel, çocuklarına bir bitcoin miras bırakacağını açıklamıştır.

Karel’in büyük oğlu Cihangir’in doğum gününü kutlaması da dikkat çekmiştir. Eski eşi Musayeva’nın açıklamalarına göre, Cihangir babasını tanımamaktadır. Ancak Karel, oğlunun doğum gününü sosyal medyada kutlamış ve sevgisini dile getirmiştir.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir