Akın Akınözü, ‘Sensiz Olmuyor’, ‘Karagül’ ve ‘Deliha 2’ gibi projelerde rol alan bir oyuncudur. Temmuz ayında annesi Özlem Akınözü’nün kansere yenik düştüğü haberiyle yasa boğulmuştur.

Akın Akınözü, annesinin vefatından sonra duygusal bir paylaşım yapmıştır. Paylaşımında annesine olan özlemini dile getirmiş ve ona duyduğu sonsuz sevgiyi ifade etmiştir.

Doğum gününde annesini yad etmek için duygusal bir pasta hazırlayan Akın Akınözü, annesinin fotoğrafını pastasının yanına koymuştur. Bu acı dolu doğum gününde annesinin eksikliğini derinden hissettiğini belirtmiştir.

Aynı zamanda Akın Akınözü, annesinin vefatının ardından kendisine destek olan dostlarına teşekkürlerini ileterek, onların varlığının kendisine güç verdiğini ifade etmiştir.

Akın Akınözü, annesinin ardından hayata devam etmeye çalışırken, annesinin ona bıraktığı güzel aile mirasını sürdürmeye kararlı olduğunu vurgulamıştır. Hayatının bundan sonra eksik olacağını ancak annesinin sevgisinin ve hatıralarının her zaman yanında olacağını belirtmiştir.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir