Murat Ünalmış, son dönemde ‘Güneşi Gördüm’, ‘Yer Gök Aşk’, ‘Sevda Kuşun Kanadında’, ‘Deli Gönül’ ve ‘Bir Zamanlar Çukurova’ gibi dizilerde rol almıştır. Geçen yıl eylül ayında sessiz sedasız olarak Albena İlieva (Nutiye Akar) ile evlenmiştir. Şubat ayında bebek beklediklerini duyuran çift, Nisan ayında oğullarına Selim Baran ismini vermiştir.

Murat Ünalmış, Instagram hesabından evlilik yıl dönümlerini kutladığı bir aile fotoğrafını paylaşmıştır. Fotoğrafın altına “Nice güzel yıllarımız olsun aşklarım benim.” notunu düşmüştür. Beğeni ve yorum yağmuruna tutulan paylaşım, 60 binden fazla beğeni almıştır.

Oyuncunun minik oğlu Selim Baran ile çektiği yeni bir fotoğraf da sosyal medyada büyük ilgi görmüştür. Ünalmış, ailesiyle olan mutluluğunu sosyal medya hesabından sık sık paylaşmaktadır. Oğluyla çektiği fotoğraflar, binlerce beğeni ve yorum almaktadır.

Murat Ünalmış’ın baba olması, hayranlarını sevindirmiştir. Ünalmış, evliliklerinden ve baba olmaktan büyük mutluluk duymaktadır. Ailesiyle birlikte geçirdiği zamanları sosyal medyada paylaşarak takipçileriyle paylaşmayı sürdürmektedir. Gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı teşekkürlerini iletmekte ve mutluluğunu paylaşmaktadır.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir