Kadir Ezildi, sosyal medyada aktif bir şekilde paylaşımlar yapıyor. Bugün İstanbul’da ikinci nişanını gerçekleştiren Ezildi, paylaştığı karelerle beğeni topladı.

Ezildi, yaz aylarından bu yana evlenme hazırlıkları yaptığı Gamze Türkmen ile olan sürecini sosyal medyada paylaşıyor. Erzurum’da gerçekleşen ilk nişanın ardından İstanbul’da ikinci nişanlarını yapmaya karar veren çift, dış çekim karelerinin videosunu yayınladı.

İstanbul nişanı için tercih edilen kıyafetler, özellikle Gamze Türkmen’in kıyafeti, beğeni topladı. Türkmen’in türban tasarımı ve makyajı da olumlu yorumlar aldı.

500 bin TL harcama yaptığını açıklayan Ezildi, Gamze Türkmen’in damat bohçasını sosyal medyada paylaştı. Ancak paylaşılan altın bileziklerine bazı eleştiriler geldi.

Ezildi, mutlu anlarını sosyal medyada paylaşırken, takipçilerinden tebrik mesajları aldı. Damat bohçası gününden çekilen kareleri de paylaşan Ezildi, geleneksel çekimleri önemsediğini belirtti.

Son paylaşımlarında ise Türkmen’in bilezikleri dikkat çekti. Bazı takipçiler, gösterişin geleneksel değerlerin önüne geçtiğini belirterek tepki gösterdi. Ezildi ise bu eleştirilere sert bir şekilde yanıt verdi.

Yaşanan tepkiler üzerine bir açıklama daha yapan Ezildi, ailecek kendilerini sevdiklerini ve önemsediklerini belirtti. Eleştirilere aldırış etmeyerek kendi değerlerine sahip çıktığını vurguladı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir