Rafet El Roman, Nişantaşı’nda görüntülendi. Şarkıcı, burayı sık sık ziyaret ettiğini ve insanları izlemeyi sevdiğini belirtti. Hayatı gözlemleyerek ilham aldığını ve “Bir Melek Diliyorum” şarkısını sokaklardan gördüklerinden esinlenerek yazdığını söyledi.

Eski kliplerin sinema filmi tadında olmasına rağmen şimdi daha az klip çekildiğini belirten Roman, sosyal medyanın önemini vurgulayarak klip yayınlamanın artık daha hızlı bir süreç olduğunu ifade etti.

Projelerinden bahsederken sürekli yeni şarkılar üzerinde çalıştığını dile getiren şarkıcı, geçmişe takılı kalmak yerine geleceğe odaklandığını ve müzik dünyasının altın harflerle yazılacak döneminin 90’lar olduğunu belirtti.

Harbiye’nin eskiden bir er meydanı olduğunu ancak şimdi kısa süreli performanslarla dolu olduğunu söyleyen Rafet El Roman, şov dünyasının değiştiğini ve ticari boyutunun ön plana çıktığını ifade etti.

Bayhan’ın ‘Bana Sen Lazımsın’ şarkısını seslendirmesine ilişkin olarak güzel bir yorum olduğunu belirten şarkıcı, Bayhan’a başarılar dileyerek yolu açık olsun dedi.

Miss Turkey birincisi İdil Bilgen’e yapılan eleştirilere de değinen Rafet El Roman, eleştirilerin biraz PR’ın bir parçası olduğunu düşündüğünü ve kendi güzellik anlayışının farklı olduğunu belirtti.

Çapkınlık konusunda sorulan bir soruya ise dönem dönem çapkın olabileceğini ancak doğru insanı bulana kadar çapkın olduğunu ifade eden şarkıcı, ilişki adamı olduğunu ve kızlarının ilişkisine saygı duyduğunu ancak evlenmesini istemediğini dile getirdi.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir