ABD’de 5 Kasım’da yapılacak başkanlık seçimlerine doğru geri sayım devam ederken, Kamala Harris ile Donald Trump arasında yeni bir canlı yayın tartışması olup olmayacağı konusu tekrar gündeme geldi.

Kamala Harris, seçim ofisinden yaptığı açıklamada, 23 Ekim tarihinde CNN’de Trump ile karşılaşmaya hazır olduğunu belirtti. Ancak Trump, Kuzey Carolina’da düzenlediği seçim mitinginde bu çağrıyı reddetti ve “Başka bir tartışma programı için artık çok geç, çünkü erken oy verme işlemleri zaten başladı” dedi.

Daha önce Joe Biden ile yapılan canlı yayın tartışmasına katılan ve ardından Kamala Harris ile karşı karşıya gelen Trump, bu sefer yeni bir tartışma için isteksiz görünüyor.

Bu yılki başkanlık seçimlerinde Demokratlar’dan Kamala Harris ve Cumhuriyetçiler’den Donald Trump yarışıyor. Anketlere göre, ülke genelinde Harris Trump’a az bir farkla önde görünüyor.

Son olarak, Japonya’da meteoroloji uzmanlarının şiddetli yağmurun sele neden olacağı tahmini üzerine dört şehirde yaklaşık 50 bin kişiye toplu tahliye emri verildi. Bu durum, ülkede en yüksek seviyede acil durumun ilan edilmesine sebep oldu.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir