Özak GYO, Uluslararası Raporlama Yarışmasında Ödül Kazandı

Özak GYO, dünyanın en kapsamlı uluslararası raporlama yarışmasında büyük bir başarı elde etti. Bu yıl 38’incisi düzenlenen yarışmada, Özak GYO ‘İngilizce Olmayan Yıllık Rapor’ dalında onur ödülü kazandı. Ayrıca, ‘Yönetim Kurulu Başkanı Mesajı’ dalında da onur ödülüne layık görüldü ve ‘İç Tasarım’ kategorisinde gümüş ödül aldı.

İletişim alanında başarılı çalışmaları teşvik etmeyi amaçlayan ve şirketlerin dünya genelinde örnek olmasını hedefleyen bu organizasyonda, Özak GYO 1 ana kategori ve 2 alt kategoride ödül kazandı. Şirket, iletişim alanındaki başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Özak GYO’nun 2023 Yılı Faaliyet Raporu, geçmiş ve gelecek projelerine dair önemli bilgiler içermektedir. Raporun entegre edildiği “Gelecek Ajandası” belgesi, şirketin kısa, orta ve uzun vadeli planlarını paydaşlarıyla paylaşarak gelişim stratejilerini açık bir şekilde ortaya koymaktadır.

Bu başarılarla birlikte, Özak GYO iletişimde yeni bir döneme adım atmış ve ödülleriyle bu alandaki liderliğini pekiştirmiştir.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir