Otoyolda Ardı Ardına Meydana Gelen Tır Kazalarında Toplam 20 Kişi Yaralandı

Gaziantep-Nurdağı kesiminde meydana gelen kazalarda toplam 20 kişi yaralandı. İlk kaza akşam saatlerinde yoğun yağış nedeniyle kayganlaşan yolda meydana geldi. TIR sürücüsü Yusuf I. tarafından idare edilen araç bariyerlere çarparak alev aldı ve sürücü yaralandı.

Kısa bir süre sonra aynı bölgede başka bir TIR kazası meydana geldi. Nurdağı istikametinden Gaziantep istikametine seyreden TIR, kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada TIR içinde bulunan Kadir T. hayatını kaybederken, yanındaki Can T. ağır yaralandı.

Üçüncü kazada ise yine aynı bölgede kayganlaşan yolda kontrolü kaybeden bir minibüs bariyerlere çarptı. Kazada minibüste bulunan 18 kişi yaralandı.

112 Acil Sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı. Durumu kritik olan bir yaralı bulunmaktadır. Kazalarda hayatını kaybeden Kadir T.’nin cenazesi ise Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kazaların ardından soruşturma başlatıldı. Bu üzücü olaylar, sürücülerin dikkat etmeleri gerektiğini bir kez daha hatırlatmaktadır.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir