İsmail Aygün, D-Smart Çağrı Merkezi’ni arayarak “12 yıldır iyi günde kötü günde yanımda oldu” diyerek, özel günlerinde D-Smart’ı da yanında görmek istediğini söyledi.

İsmail Bey’in kızı Hilal ile Kerem’in düğünü Bursa’da gerçekleşti. Bu mutlu gün, İsmail Aygün için unutulmaz bir heyecanın başlangıcıydı. D-Smart’ı temsilen Orta Anadolu Bölge Müdürü Emrah Anadolu, hediyesiyle düğüne gelerek D-Smart ailesinin samimi hislerini Bursa’ya taşıdı.

Kızı için olduğu kadar kendisi için de unutulmaz bir gün yaşayan İsmail Bey, gözyaşlarını saklayarak duygusal bir konuşma yaptı: “D-Smart ile 12 yıldır bir arkadaşlığımız var. Ben D-Smart ile evimi paylaşmışım, her akşam evime geldiğimde onunla sohbet etmişim. Dolayısıyla D-Smart ailesini temsilen yetkili birisinin kızımın düğününe gelmesini çok arzu ettim. D-Smart ailesine çok teşekkür ederim.”

“Eylül ayında filme doymak isteyenlere!” başlıklı içerikte, D-Smart’ın ödüllü filmleri, efsane dizileri, sürükleyici belgeselleri ve renkli çocuk içerikleriyle izleyicilere dopdolu bir Eylül ayı sunduğu belirtiliyor. D-Smart sinema kanallarında her yaş grubundan izleyiciyle buluşan tam 1361 farklı film yer alıyor. Bu içerikte, film tutkunlarının Eylül ayını dolu dolu geçirebileceği vurgulanıyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir