Ünlü şarkıcı Atiye, 2018 yılında prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile evlendi. Çiftin ilk kızı Ferah Feza, bir yıl sonra dünyaya geldi. Geçtiğimiz yıl ise Atiye, ikinci kızı Neva’yı kucağına aldı.

Atiye, Nişantaşı’nda görüntülendiğinde üçüncü çocuğu istediğini ve çocukları çok sevdiklerini belirtti. Üçüncü çocuğunun erkek olmasını tercih ettiğini ancak kız olması durumunda da mutlu olacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde bir konser sırasında sahnede hamile olduğunu ve üçüncü çocuğunu beklediğini açıkladı. Bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu duyurdu ve seyircileriyle bu mutlu haberi paylaştı.

Atiye, konserde enerjisi ve şarkılarıyla herkesi büyülerken, sahnede çocukluğunda sevdiği şarkıları seslendirdi. Tarkan, Kenan Doğulu ve Mustafa Sandal gibi sanatçıların hit şarkılarını yorumladı ve izleyicileri dansa davet etti.

Ünlü şarkıcı, hayranlarına “Hoş geldiniz. Hep beraber çok eğleneceğiz. Hazır mısınız?” diyerek konserine başladı ve bebeğini kucaklayarak sahnedeki performansını sürdürdü.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir