Dün akşam saatlerinde Fatih Mahallesi Şehit İsmail Dağ Sokak’ta meydana gelen olayda, boşanma aşamasında olan 2 çocuk babası Recep Ok, eşi Fadimana Ok ve kayınpederi Mehmet A. arasında çıkan tartışma sonucunda Recep Ok göğüs ve karın bölgesinden 3 kurşunla, eşi Fadimana Ok ise göğsüne isabet eden 1 kurşunla yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Fadimana Ok, maalesef kurtarılamadı. Recep Ok ise ameliyat edilip yoğun bakım ünitesine alındı ve hayati tehlikesi devam ediyor.

Olayın ayrıntılarına göre, çift önceden de bir tartışma yaşamış ve hatta Aile İçi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği’ne götürülmüşlerdi. Ancak serbest bırakıldıktan sonra tekrar kavga etmeye devam etmişler. Mehmet Avşar, olay günü sokakta araya girince silahını çıkarıp ateş etmiş ve sonrasında yakalanmıştır.

Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan tatbikat sırasında Mehmet Avşar’ın pişman olduğu ve olay günü kavgada morluk oluştuğu belirlenmiştir.

Fadimana Ok, defnedilmek üzere Yenikent Belde Mezarlığı’na gömülmüştür. Bu üzücü olay, aile içi şiddetin ne kadar tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir