Yeliz Yeşilmen, ‘Çarkıfelek’ programında tanındıktan sonra ‘Aşkım Aşkım’ dizisiyle ünlenen şarkıcı ve oyuncudur. 2010 yılında iş insanı Ali Uğur Akbaş ile evlenmiş ve Asya Tuana ile Birbey adında iki çocukları olmuştur. Ancak çift 2021 yılında boşanmıştır.

Son zamanlarda yalnız olduğunu belirten Yeşilmen, “Artık aşık olmak istiyorum, aşka kapılarımı açıyorum. İnşallah mutlu olacağım biri çıkar karşıma” demiştir.

Geçtiğimiz günlerde Akmerkez’de görüntülenen Yeşilmen, “Kadın her yerde ağlıyor. Zengin erkek de, fakir erkek de kadını üzüyor. Üzüldüğün yer de önemli, en azından çabuk toparlayabilirsin. Üzüleceksem, lüks arabada üzülmeyi tercih ederim. Lüks hayatın varsa hemen Dubai tatiline gider, üzüntünü atlatırsın. Öteki türlü evde çamaşır yıkamaya devam edersin” şeklinde açıklamalarda bulunmuştur.

Sosyal medyada gündem olan bu sözlerine yönelik yapılan yorumlar arasında “Doğru söylemiş”, “Kendin kazan, kendin harca. Hiç üzülmezsin…” ve “Boğulacaksan büyük denizde boğul, kısmen doğru” gibi ifadeler yer almıştır.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir