İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak arasındaki ilişkide yaşanan kriz, son günlerde gittikçe büyüyerek devam ediyor. İşte bu krizin perde arkasında neler yaşandığına dair detaylar:

1. İbrahim Tatlıses, Dilan Çıtak ile Levent Dörter’in düğününde nikah şahitliği yapmış ve kızını kendi programı ‘İbo Show’a çıkarmıştı. Ancak yıllar sonra aralarında yaşanan soğukluk, art arda gelen açıklamalarla bir krize dönüşmüştü.

2. Kızının babasının geçirdiği kalp ameliyatı sonrası hastaneye ziyarete gitmemesi ve ‘geçmiş olsun’ açıklaması yapmaması, aynı zamanda kardeşi İdo’yla sosyal medyada takipleşmeyi bırakması, aralarındaki ilişkinin bozulduğunu göstermişti.

3. Tatlıses, soyadını almasının perde arkasını açıklarken, kendisinin soyadını zorla aldırıldığını ve bu konuda bir dava açmadığını belirtmişti.

4. Tatlıses’in kızıyla yaşadığı soyadı krizi, sosyal medya üzerinden de devam etmiş ve Çıtak, Tatlıses soyadını kaldırmıştı.

5. Çıtak, son olarak ‘Aramızda Kalmasın’ programına verdiği röportajda, babasıyla yaşadığı miras krizinden bahsetmiş ve “Ben bir mirasçıyım” demişti.

6. Kızının babasının evini bastığı ve kumanda fırlattığı iddialarına da yanıt veren Çıtak, agresif biri olduğunu kabul ederek, kumanda fırlatmadığını ancak su şişesi fırlattığını belirtmişti.

Bu kriz, İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak arasındaki ilişkinin geçmişte yaşanan sorunlarla dolu olduğunu gösteriyor. Her iki tarafın da açıklamalarıyla gündemde kalan bu konu, ilerleyen günlerde nasıl bir gelişme gösterecek merak konusu.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir