Kaza, TEM Otoyolu Edirne istikametinde Bahçeşehir Ispartakule yol ayrımında meydana geldi. Saat 07.30 sıralarında gerçekleşen kaza, Ümit Kötüz’ün kullandığı 34 VD 3339 plakalı meyve-sebze yüklü kamyonetin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda meydana geldi. Kamyonet, yol ayrımındaki bariyerlere çarptıktan sonra yön tabelasının ayağına çarparak durabildi. Şoför Kötüz, araç içerisinde sıkıştı ve çarpmanın etkisiyle meyve ve sebzeler yola saçıldı, aracın motoru da yerinden koptu.

Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, şoförü yaklaşık yarım saatlik bir çalışma sonucunda bulunduğu yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kaza nedeniyle TEM Otoyolunda her iki yönde de uzun araç kuyrukları oluşurken polis ekipleri de kaza yerinde güvenlik önlemi alarak çalışmalarını sürdürdü.

Kazaya ait fotoğraflar ise şu şekilde:
– [Fotoğraf 1]
– [Fotoğraf 2]
– [Fotoğraf 3]
– [Fotoğraf 4]
– [Fotoğraf 5]

Salim Güran’ın tutukluluğuna itiraz eden avukatın iddiası: Cinayetin baş şüphelisi Nevzat

Bu başlık altında yer alan haberde, Narin Güran cinayetinden tutuklanan amcası Salim Güran’ın avukatı Onur Akdağ’ın tutukluluğa itiraz ettiği belirtilmektedir. Akdağ, ana failin Nevzat olduğunu iddia ederek “Nevzat hâriç tutuklanan tüm sanıklarla ilgili dosya, kovuşturma aşamasında tamamen çökecektir” şeklinde konuştu. Detaylı bilgi için [haberin linkine] bakabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir