1995 yılında Türkiye Güzeli seçilen eski manken Demet Şener, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Şener, kızı İrem’in İngiltere’de okuyacak olmasından bahsetti. Kayıt işlemlerini tamamladıklarını ve ihtiyaçlarını aldıklarını belirten Şener, kızının odasını da hazırladıklarını söyledi.

Oğlu Ömer’in İspanya’ya, kızının ise İngiltere’ye gidecek olmasına ilişkin Şener, kendini doldurmak istediğini ifade etti. Kuaför, spor ve işlerle zamanını geçireceğini belirten Şener, sürekli seyahat edeceğini ve kendini meşgul tutacağını dile getirdi.

Miss Turkey birincisi İdil Bilgen’in eleştirilmesiyle ilgili konuşan Demet Şener, jürinin bir bildiği olduğunu söyledi. Güzellik yarışmalarının belirli normlara uygun olması gerektiğini vurgulayan Şener, Bilgen’in eleştirilmesine karşı çıktı. Güzellik kavramının göreceli olduğunu ifade eden Şener, Bilgen’in doktor olmasını takdir etti.

Model, Bilgen’in doktor olmasının önemli bir başarı olduğunu belirterek, Miss World gibi yarışmalarda derece almanın getireceği sorumlulukları da hatırlattı. Şener, güzellik yarışmalarının bir yıl boyunca tacıyla görev yapmayı gerektirdiğini ve Bilgen’in doktorluk kariyerine odaklanması gerektiğini dile getirdi.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir