Huawei’nin Bugünkü Yenilikçi Ürün Lansmanı

Bugün Huawei, HUAWEI Yenilikçi Ürün Lansmanı etkinliğinde birçok yeni giyilebilir cihaz ve tablet tanıttı. Bu tanıtımlar arasında HUAWEI WATCH GT 5 Serisi, HUAWEI WATCH D2 ve HUAWEI WATCH Ultimate Green gibi giyilebilir cihazlar bulunuyor. Ayrıca yeni nesil HUAWEI MatePad Pro 12.2 inç ve HUAWEI MatePad 12 X tabletleri de etkinlikte görücüye çıktı.

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi, geliştirilmiş sensörler ve HUAWEI TruSense Sistemi ile sağlık ve fitness takibini daha hızlı, doğru ve kapsamlı hale getiriyor. Bu seri, dayanıklılık ve şıklığı bir arada sunan havacılık sınıfı titanyum alaşımı ve nanokristal seramikten üretilen Pro modeli ile dikkat çekiyor. Ayrıca golfçüler ve dalgıçlar için özel olarak geliştirilen modlar ile spor aktivitelerini daha detaylı takip etme imkanı sunuyor. 14 güne kadar pil ömrü ile kullanıcıları yarı yolda bırakmıyor.

HUAWEI WATCH D2

HUAWEI WATCH D2, dünyanın ilk medikal sertifikalı bilek tabanlı hareket halinde tansiyon ölçüm cihazıdır. NMPA ve MDR onaylarına sahip olan bu saat, 24 saat boyunca doğru kan basıncı ölçümü yapabiliyor. HUAWEI TruSense Sistemi sayesinde hızlı ve hassas sonuçlar sunan bu saat, medikal tansiyon ölçüm cihazını akıllı saat formunda kullanıcılarına sunuyor.

HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition

HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition, macera tutkunları için tasarlanmış yeşil renk seçeneği ve gelişmiş özellikleri ile dikkat çekiyor. Estetik ve fonksiyonelliği bir araya getiren bu saat, golf sahası modu ve serbest dalış modu gibi özelliklerle spor tutkunlarına detaylı analizler sunuyor.

HUAWEI MatePad Pro 12.2 inç

HUAWEI MatePad Pro 12.2 inç, Tandem OLED PaperMatte ekranı ile otantik bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Klavye tasarımına sahip HUAWEI Glide Klavye ile birlikte gelen bu tablet, sanatçılara profesyonel araçlar sunarak yaratıcılığı ve üretkenliği zirveye taşıyor.

HUAWEI MatePad 12 X

HUAWEI MatePad 12 X, genç nesil için tasarlanmış hafif bir amiral gemisi tablettir. Shimmery Pearlescent Sheen özelliği sayesinde şık bir görünüme sahip olan bu tablet, PaperMatte Edition ile üstün görüntüleme, yazma ve dokunma deneyimi sunuyor.

Bu lansmanda tanıtılan ürünler, Huawei’nin teknoloji ve tasarım alanındaki liderliğini bir kez daha gösteriyor. Yenilikçi özellikleri ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken bu ürünler, kullanıcıların beklentilerini karşılamak için üretilmiştir.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir