Hasan Can Kaya, ‘Konuşanlar’ adındaki programı ile geniş kitlelere hitap ederek tanınmış ve sevilen bir komedyen olmuştur. Ancak özel hayatında da dikkat çeken bir isimdir. Son zamanlarda üzücü bir haberle gündeme gelmiştir.

Hasan Can Kaya’nın halası, daha önce programa katılarak ‘pazarlıkçı hala’ olarak viral olan isim, maalesef hayatını kaybetmiştir. Kaya, bu acı haberi sosyal medya hesabından paylaşmıştır.

Komedyen, acı haberi şu sözlerle duyurmuştur: “Her daim neşeli, herkesin yanında, hep mücadele eden, hep güçlü, hiç şikayet etmemiş, aman dememiş, yaşadığı kötülüklere bir gün bile ağlamamış dünyalar tatlısı halamızı kaybettik.. Yaşadığı gibi aniden, kimseye eyvallahı olmadan, kimseden bir şey istemeden gitti bu Dünya’dan.. Seni çok seviyoruz halacığım.”

Hasan Can Kaya’nın özel hayatındaki bu üzücü olayın yanı sıra, kendi sağlık sorunları ile de mücadele ettiği bilinmektedir. Bir süre önce evinin bahçesinde arkadaşlarıyla futbol oynarken sakatlanan Kaya, günde üç saat fizik tedavi aldığını açıklamıştı.

Ayrıca son zamanlarda yaşadığı bir olayla da gündeme gelen Hasan Can Kaya, bir partide tanıştığı genç bir kadını evinde alıkoyduğu iddialarına sert bir şekilde cevap vermiş ve “İtibar suikasti var” diyerek sosyal medyadan açıklama yapmıştır. İftira atanlara karşı tüm yasal haklarını kullanacağını belirtmiştir.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir