Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde bulunmuştu.

Ünlü sanatçı Aşkın Nur Yengi, Narin bulunmadan önce verdiği bir röportajda konuyu bir anda Covid-19 aşılarına bağlamıştı. “Herhalde diyorum bu aşılardan oldu. İnsanların yüreklerinin acımasız ve çirkin olmaları hepimizi tuhaflaştırdı. Ben de utanıyorum, belki çok vardı bunlar ama sosyal medya her şeyi önümüze döküyor” diyen Yengi, sosyal medyada tepki çekmişti.

Aşkın Nur Yengi, önceki gün elbise provası için geldiği Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Covid-19 aşısıyla ilgili sözlerinin yanlış anlaşıldığını ve ironi yaptığını açıklayan şarkıcı, şöyle konuştu: “Aslında aşıya bağlamadım. ‘Acaba hepimiz bundan dolayı kafayı mı yedik?’ dedim. Dinlediğim profesörler genetik olarak o aşının çalışması bitmediği için acil yapıldığını söyledi. Genetikte bir takım değişiklik yapabilme ihtimali var. Ben de ‘acaba mı’ diyorum? Vardır ya hani, ironi yaparsın. ‘Acaba sosyal mecra mı bizi bu hale getirdi? Acaba aşılardan mı kafamız dönüyor?’ diye anlattım.”

“Aşı yaptırdığım için tabii biraz pişman olabilirim” diyen ünlü isim, Narin’in cinayete kurban gitmesine çok üzüldüğünü sözlerine ekleyip, “Çok üzgünüm, bir anne olarak bu konunun uzaması da çok güzel değil. Şiddet şiddettir ama çocuk olunca hepimizin hassasiyetleri çok değişiyor. Elleri kırılsın diyorum yapanların, bunlar sinir uçlarımızın açık olduğu noktalar. Suçtan çok onları eğitmekle başlayalım, eğitelim ki insanlar o noktaya gelmesin.”

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir