Basel’deki zengin semti Binningen’de yaşanan dehşet olayı, İsviçre’de büyük bir şok etkisi yarattı. Kristina Joksimovic, 2008 yılında İsviçre güzellik yarışmasına katıldı ve Miss Switzerland finaline kaldı. Tescilli güzel, 2017’de Marc Rieben ile evlenerek sessiz sakin bir hayat sürmeye başladı. Ancak, Marc Rieben’in Kristina Joksimovic’i boğarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Olayın detaylarına göre, 41 yaşındaki Marc Rieben, eşini öldürdükten sonra cesedini parçalayıp blenderdan geçirerek püre haline getirdi. İsviçre yasaları gereği ismi açıklanmayan cani koca, sekiz ay sonra suçunu itiraf etti ve şartlı tahliye talebi reddedildi.

Katilin avukatı, Kristina’nın saldırması üzerine meşru müdafaa kapsamında hareket ettiğini iddia ederken, dedektifler ise Marc Rieben’in ‘sadist-sosyopatik’ özellikler gösterdiğini belirtiyor.

Komşuların Şoku

Basel ve Ren Nehri’ni tepeden gören Binningen’de yaşayan komşular, olayın şokunu hala üzerlerinden atamıyor. Olayın ciddiye alınması halinde belki de Kristina’nın hayatta olabileceğini düşünen komşular, yaşanan vahşeti unutamıyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir