İbrahim Tatlıses dün akşam eski eşi Perihan Savaş’ın oğlu Savaş Zafer’in yeni restoranında bulundu. 72 yaşındaki sanatçı tadım yaparken basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Savaş Zafer hakkında konuşan Tatlıses, “Kendisi genç bir gurme, ona yemek programı yaptıracağım” dedi.

İstanbul’a sık sık geldiğini belirten Tatlıses, “Gelip gidiyorum, buraya temelli taşınmadım. Burada bir ev almayı düşünüyorum. İzmir’den satıp, buradan alacağız. Hayat çok güzel gidiyor ama dostumu kaybettim. Ben ömrümde böyle bir dost görmedim. Bir daha da göremem” şeklinde konuştu.

Aydemir Akbaş için düzenlenen anma töreninde yaşananları değerlendiren Tatlıses, “İnsanlar resim çekmeye gelmişler, cenazeye gelmemişler ki. Çok üzüldüm. Aydoş’umu kaybettim, üzgünüm” dedi.

Geçtiğimiz günlerde kızı Elif Ada ile sosyal medyada bir fotoğraf paylaşan Tatlıses, “O benim canım ya. Okula başladı. Geldi birlikte yemek yedik, orada bir hava yaptık. Bir güldük, bir kahkahalar attık, görmeniz lazımdı” diye konuştu.

Sağlık durumu sorulan Tatlıses, “Süperim, çok süperim. Bir dostum vardı Bodrum’da, bana ‘Süperim diyeceksin hep. Dostun sevinir, düşmanın üzülür’ derdi. Elif Ada’ya nasılsın diye sorarım, o da bana ‘Süperim baba’ der. Alıştırdım onu da. Dostumuz olduğu kadar düşmanımız da var” açıklamasını yaptı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir