Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın babası Arif Güran, CNN Türk’e açıklamalarda bulundu. Arif Güran, devletin gereken her şeyi yaptığını ve yapmaya devam ettiğini belirtti. Katilin ortaya çıkmasını umut ettiğini söyleyen baba, jandarmanın kendisine gereken desteği verdiğini dile getirdi.

Narin’i diğer çocuklardan farklı gördüğünü ifade eden Arif Güran, kızının hak etmediği bir şey olduğunu vurguladı. Kendisini sorumlu bir baba olarak tanımlayan Arif Güran, çocukları için gereken her şeyi yaptığını söyledi.

Köylerde isimsiz yüzlerce mezar olduğunu dile getiren baba Güran, köy mezarlıklarının büyükşehirlerdekiler gibi olmadığını ve bu durumu anlamadığını belirtti.

Nevzat ile aralarında husumet olmadığını söyleyen Arif Güran, Salim ile aralarında da sorun olmadığını ve normal bir aile gibi yaşadıklarını ifade etti. Soruşturmanın devam ettiğini ve devletin gerçeği ortaya çıkaracağını umut etti.

Bir anne ve kardeşin bir çocuğa zarar vermesinin nasıl mümkün olabileceğini anlamadığını dile getiren baba Güran, devletin gerçeği ortaya çıkaracağına inandığını söyledi.

Son olarak, Nevzat’ın suyunun olmadığını ve ona yardım ettiğini belirten Arif Güran, kendisinin kimseye zarar vermediğini ve yardımsever bir insan olduğunu vurguladı. Jandarmaya verilmesi gereken cenazeyi neden Nevzat’a verdiği konusunda sorular sordu.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir