Miss Turkey 2024 Güzellik Yarışmasının Kazananı Belli Oldu

Dün akşam Haliç’teki bir otelde gerçekleştirilen Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasının finalinde, 20 finalist Türkiye’nin en güzel kızı unvanı için yarıştı. Sunuculuğunu Pınar Altuğ’un üstlendiği gece, jürinin değerlendirmesiyle sonuçlandı. Jüri üyeleri arasında Can Sandıkçıoğlu, Sabit Akkaya, Cihan Nacar, Alex Arslan, Selen Soyder, Neşe Erberk, Berfu Yenenler, Amine Özil, Gizem Karaca ve Gürhan Sayar yer aldı.

Türkiye’nin Yeni Güzeli: İdil Bilgen

20 finalist arasından sıyrılarak 2024’ün kraliçesi seçilen isim İdil Bilgen oldu. Bilgen, 1.80 boyunda ve özel bir üniversitenin tıp fakültesinden mezun.

Eleştiriler Arttı

İdil Bilgen’in kazanmasıyla birlikte birçok eleştiri de beraberinde geldi. Sosyal medyada, Bilgen’in Türkiye’nin yeni güzellik kraliçesi olacak kadar güzel olmadığı yönünde pek çok yorum yapıldı. Bu yorumlara dayanamayan genç kadın, sosyal medya hesabındaki yorumları kapatma kararı aldı.

Destek Mesajları Geldi

Eski model ve 2001 Miss Globe birincisi Ebru Şancı, İdil Bilgen’e destek veren isimler arasındaydı. Şancı, "Kızımızı çok beğendim. Yolu, bahtı açık olsun" notuyla paylaşım yaptı.

Miss Turkey’den Dikkat Çeken Paylaşım

Miss Turkey resmi internet sayfasından yapılan güzellikle ilgili tanıtım paylaşımı da dikkat çekti.

Miss Turkey 2024 kazananı hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Miss Turkey 2024 finalistleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir