Düğün Hikayesi: Yağmura Rağmen Romantik Anlar

Tekirdağ Kapaklı ilçesinde Köksal Çakmak ve Aleyna Tülmen çifti için unutulmaz bir düğün gerçekleşti. Gelin Aleyna’nın evinden alınması sonrasında açık havada yapılan düğün, sevdikleriyle oyun havaları ve halaylar eşliğinde eğlenceli bir atmosferde geçti.

Sağanağın başlamasıyla bir bölümünde davetliler alandan ayrılsa da gelin ve damat, birbirlerine sarılarak yağmura rağmen romantik anlar yaşadılar.

Bu an, çevredeki bir sosyal medya kullanıcısı tarafından görüntülenip paylaşılınca, çok sayıda beğeni aldı ve o anın eşsizliği vurgulandı.

Çiftin Düğün Hazırlıkları

Köksal Çakmak, düğün gecesine kadar sürekli hava durumunu kontrol ettiklerini belirtti. Düğün stresinin zorluğundan bahseden Çakmak, “Yağmur yağacak mı?”, “Yağmur yağarsa ne yapacağız?” gibi endişelerle uğraştıklarını dile getirdi. Çakmak, eşinin sürekli bu konulardan bahsettiğini ve sürecin zorluğunu vurguladı.

Romantik Anlar Yağmur Altında

Aleyna Çakmak, yağmur altındaki romantik anlarını anlatırken, sosyal medyadaki paylaşımın ardından teklifler aldıklarını belirtti. Düğün sırasında yağmurun başlamasıyla hiç kimsenin alanda kalmadığını ifade eden Aleyna, eşinin onu yağmur altında sarılarak mutlu etme çabasını anlattı. Yağmurun onun için özel bir an olduğunu belirten Aleyna, eşini çok sevdiğini dile getirdi.

Özgün içerik: Milliyet

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir