Yonca Evcimik, geçtiğimiz akşam Fethiye’de hayranlarıyla buluştu. Sahne performansı ve tercih ettiği kombinle dikkatleri üzerine çeken ünlü sanatçı, yaptığı estetik uygulamalarla da gündemde kalmaya devam ediyor.

Evcimik, ameliyatsız yüz gerdirme işlemi olan estelift yaptırdığını açıkladı. Bu uygulamanın ardından yüzünde parlak ve gergin bir görünüm elde etti. Sosyal medyada kombini “bebek bezi gibi” diye nitelendiren yorumlarla karşılaşan Evcimik, bu yorumları tiye alarak “Bile bile giydim. Bebek bezi reklamı bekliyorum” şeklinde espri yaptı.

60 yaşındaki sanatçı, yüzüne bebek kordonundan likit dolgu yaptırdığını ve kök hücre uygulaması yaptırdığını belirtti. Estetik ameliyat olmadığını vurgulayan Evcimik, “Bu tamamen vitaminlerle yapılan bir uygulama, likit dolgu yapılıyor hücrelere. Arkasından kök hücre yaptırdım yüzüme ve boynuma, bebek kordonundan, en önemlisi bu. Oradaki bütün yavaşlamış hücreleri çalıştırıyor, artık ne estetiğe ne başka bir şeye ihtiyaç var” dedi.

Yonca Evcimik’in son dönemde yaptığı estetik uygulamaları ve tercih ettiği kombinleriyle gündemde olmaya devam ettiği görülüyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir