Başrollerini Naz Çağla Irmak, Yurdaer Okur ve İlker Aksum’un paylaştığı film, bu akşam saat 20.00’da izleyiciyle buluşacak. Üç kez kanseri yenerek ‘Yaşama Azmi’ temalı paylaşımlarıyla tüm Türkiye’yi kendisine hayran bırakan Neslican Tay, 2019 yılında 21 yaşında hayata veda etmişti.

Film, bu akşam izleyicilerle buluşuyor

Bu akşam saat 20.00’da gösterime girecek olan film, başrollerde Naz Çağla Irmak, Yurdaer Okur ve İlker Aksum’un yer aldığı bir yapım. Film, ‘Yaşama Azmi’ temasıyla öne çıkan karakteri Neslican Tay’ın yaşam hikayesini konu alıyor. Neslican Tay, üç kez kanseri yenerek Türkiye’de birçok kişinin hayranlıkla takip ettiği bir isim haline gelmişti. 2019 yılında, henüz 21 yaşındayken yaşamını yitiren Neslican Tay’ın hikayesi, izleyicileri duygulandırmaya aday.

Neslican Tay’ın ilham veren yaşamı

Neslican Tay, yaşadığı zorluklara rağmen hayata sıkı sıkıya tutunan ve yaşam sevincini hiç kaybetmeyen biriydi. Kanserle mücadelesi ve ‘Yaşama Azmi’ paylaşımlarıyla milyonların kalbinde taht kuran Neslican, genç yaşta aramızdan ayrılsa da bıraktığı ilham dolu hikaye ile her zaman hatırlanacak. Film, onun yaşamı ve mücadelesini beyaz perdeye taşıyarak izleyicilerle buluşturacak.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir