Olay, Yeşilyurt Mahallesinde meydana geldi

Yeşilyurt Mahallesinde yaşanan olayda, Çayır Mevkiinde bir evde büyük bir gürültü ile duvarlar çatladı. Evde bulunan anne ve kız panikle dışarı attı kendilerini, babaları ise dışarıda çalışmaktaydı. Jandarma olay yerine gelerek evde inceleme yaptı ve evi boşalttı. Aynı sokakta bulunan başka bir evde de duvarlar çatladı ve ev eğik bir şekilde doğu yönüne kaydı. AFAD ekipleri evin genel durumunu inceleyecek.

Olayı yaşayan kız, panik ve korku dolu anları anlattı

Olayı yaşayan ailenin kızları Huriye İlkim Bayrak, evde ütü yaparken büyük bir ses duyduklarını ve paniklediklerini belirtti. Evdeki patlama sesiyle ne olduğunu anlayamadıklarını ifade eden Huriye İlkim Bayrak, evin doğu yönüne kaydığını ve annesinin şoka girdiğini dile getirdi. Kısa süre içinde evlerinden dışarı çıktıklarını ve yardım çağırdıklarını söyleyen Bayrak, evlerine giremediklerini ve çatının üzerlerine düşeceğini düşündüklerini aktardı.

Baba Mehmet Ali Bayrak olay anını anlattı

Olay sırasında dışarıda çalışmakta olan baba Mehmet Ali Bayrak, büyük bir ses duyduğunu ve hayvanların da paniklediğini belirtti. Evlerine giremediklerini ve komşularının da duvarlarında çatlaklar oluştuğunu ifade eden Bayrak, evlerinde oturamadıklarını ve büyük bir korku yaşadıklarını söyledi. Olayın ürkütücü bir şekilde gerçekleştiğini dile getiren Bayrak, burada bir obruk veya fay hattı olabileceğini düşündüklerini aktardı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir