Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, geçen yıl Muhammet Aydın ile evlenmiş ve kısa bir süre sonra kızı Tuğçe Lina’yı kucağına almıştı. Ancak baba ve kız arasında yaşanan gerilim gündemde. Tuğçe Tayfur, Ferdi Tayfur’un kendisinden 50 milyon TL istediğini iddia etmiş ve bu duruma tepki göstermişti. Tuğçe’nin annesi Necla Nazır da konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak kızını desteklediğini belirtti.

Necla Nazır, “Ne yaptı Tuğçe sana. Ne malında ne mülkünde gözü olmadı. Ben evladımın, torunlarımın rızkını senin etrafındaki yeğenlerine yedirmem. Seni evladına düşman bir baba ilan ettiler bunlar. Benim evladım sizin elinize doğdu ne yaptı Tuğçe size? Ben buradayım annesiyim evladımın arkasındayım.” dedi. Bu açıklamalarla Necla Nazır, Ferdi Tayfur ve Tuğçe Tayfur arasındaki gerilime ışık tutmuş oldu.

Öte yandan, Ceylan’ın sosyal medyadaki filtre paylaşımları ve Melis Birkan’ın yakında ekrana gelecek olan yeni dizisi ‘Güzel Aşklar Diyarı’ da dikkat çekiyor. Bu içeriklerle ilgili detayları merak ediyorsanız, linke tıklayarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir