Güzel Günler dizisinin başrollerinde yer alan Leyla Tanlar ve Burak Dakak, sette birbirlerine aşık oldu ve geçtiğimiz eylül ayında nişanlandılar. Düğün için acele etmeyen çift, “Ne zaman istersek o zaman evleneceğiz. Şu an bile buradan nikah masasına gidebiliriz. Çok mutluyuz” dedi.

Dakak, Tanlar’a sosyal medya üzerinden romantik bir kutlama yaparak sevgisini ilan etti. Bu kutlama, sevenlerinin de dikkatini çekti ve sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

Mert Yazıcıoğlu, Burak Dakak ve Leyla Tanlar, önceki gün İstinyePark AVM’de görüntülendi. Uzun süredir birlikte olan ve evlilik yolunda ilerleyen çift, sevenlerinin ilgisiyle karşılaştı. Dakak ve Tanlar, düğün konusunda acele etmediklerini belirtirken, çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Leyla Tanlar, sosyal medya hesabından bikinili bir poz paylaştı. Bu paylaşım, Dakak’ın da dikkatini çekti ve sevgilisine “Çok güzelsin aşkım, silsene!” şeklinde yorum yaparak sevgisini dile getirdi. Bu romantik yorum, Tanlar’ın takipçileri tarafından da beğeniyle karşılandı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir